Zoek rond postcode

Fortune hot drinks Centrale organisatie

8 / 10.0
(1 stem)
Postbus 6041
2702AA Zoetermeer
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0793425359
Fax: (+31) 0793316265
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@fortune.nl
1 4.0344827586207 1 8
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Vraag direct offerte aan

Bedrijfsomschrijving

Fortune hot drinks is een franchiseorganisatie met 23 vestigingen in Nederland. Fortune levert koffieautomaten aan bedrijven en organisaties, met bijbehorende ingrediënten zoals koffie, suiker, cacao, topping, thee en soep. Ook voor aanverwante artikelen zoals suikerstaafjes, melkstaafjes, koffiebekertjes, roerstaafjes en koffiekannen kunt u terecht bij Fortune.
Als klant heeft u slechts 1 contactpersoon voor verkoop, advies, leveringen van ingrediënten en onderhoud van de automaten. Als u bij Fortune een koffieautomaat aanschaft en ook de ingrediënten afneemt, dan krijgt u 48 maanden lang gratis service en onderhoud. U betaalt dus geen voorrijkosten en arbeidsloon.
U kunt bij Fortune terecht voor alle type koffieautomaten: vriesdroog-, freshbrew- en bonenautomaten. Daarvoor leveren wij u heerlijke koffiemelanges uit de eigen Fortune-ingrediëntenlijn. Er zijn ruim 17 verschillende koffiemelanges.
Fortune heeft regelmatig leuke acties op de website, waarbij u veel geld terug krijgt voor uw huidige koffieautomaat bij aanschaf van een Fortune koffiemachine.  Het is ook mogelijk om een proefplaatsing te vragen.
Heeft u al een koffieautomaat van een ander merk dan Fortune, maar is deze nog niet aan vervanging toe? In de meeste koffiemachines gaat ook Fortune koffie. Vraag vrijblijvende een offerte aan. In veel gevallen kunnen wij ook de service en het onderhoud van de koffieautomaat overnemen.

Kenmerken

Apparatuur:
Koffiemachine
Dit bedrijf is een:
Leverancier van koffie automaten
koffie voor automaten
vriesdroogkoffie
freshbrewkoffie
koffiebonen
topping
cacao
suiker
melk
Cup-a-Soup
thee
koffiebekertjes
Soorten koffie:
Cappuccino
Espresso
Koffie voor op het werk
Oploskoffie
Snelfilterkoffie
Fortune koffie

Reviews

Plaats een review
|
Fortune koffie op de zaak
Wij hebben zo'n koffieapparaat van Fortune op de zaak. Prima koffie en in de middag altijd een kopje cappuccino, smaakt ook goed
Het is altijd gezellig rondom het koffieapparaat, maar weer niet of dat nou een verdienste van Fortune is;-)
Geen eigenlijk
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

Koffie Info maakt onderdeel uit van Xind Media - Privacy verklaring - FAQ - Contact